Ik ben

Ik ben

Dit eigentijdse, laagdrempelige project is een compleet programma, dat zeer geschikt is voor een breed publiek (bijvoorbeeld jeugd-, evangelie- en/of themadiensten) Het thema ‘Ik ben’ is gekozen vanuit de vraag: “Wie ben ik voor God en wie is God voor mij?” Het programma, dat ruim een uur duurt, heeft als uitgangspunt de Liefdesbrief van Onze Vader.
Onder enthousiaste leiding van André Bijleveld en een professionele band zal het koor nieuwe en herkenbare liederen ten gehore brengen. Met de teksten en muziek van dit project willen we mensen raken en inspireren.
Het programma waarin koor- en samenzang elkaar afwisselen bevat liederen als ‘Stil mijn ziel wees stil’, ‘Kom tot de Vader’, ‘Adonai’ , ‘Ken je mij – Trijntje Oosterhuis’, Thank You’ en ‘You are – Kirk Franklin’. Hiermee zullen we de gemeente enthousiasmeren dan wel aan het denken zetten over Gods Liefde voor ons.

Dit programma is het gehele jaar door te boeken.

HET IS VOLBRACHT

Het is volbracht

‘Heel indrukwekkend’ ‘Zeer geraakt’ ‘Kippenvel en tranen’

‘Het is volbracht’ is een indrukwekkend Nederlandstalig programma, waarin we u meenemen in het verhaal van het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus. Reacties van het publiek op eerdere optredens zijn: “zeer geraakt”, “kippenvel en tranen”, “heel indrukwekkend”.

Door oude melodieën te combineren met moderne klanken, bekende liederen, bijbelteksten en indringende beelden, vertellen we het lijdensverhaal van Jezus, dat ruim een uur duurt, begint met het groot maken van God, waarna de muzikale lijn afdaalt met het lijden en tot een dieptepunt komt als Christus gestorven is. Dan vanuit de stilte klimt de lijn weer op als we zingen over onze opgestane Heer en dat we samen met Hem mogen leven.

We komen dit programma graag in de tijd van Pasen bij u ten gehore brengen!

Het koor en de mensen in de zaal zullen worden begeleid door een professionele band onder leiding van André Bijleveld. In 2009 is dit programma door Kees Kraayenoord in samenwerking met o.a. Gospelkoor Onderweg opgenomen en op cd gezet.

Het programma, waarin koor-, solo- en samenzang elkaar afwisselen, ziet er als volgt uit: